Terkini

Langan Viu Menggunakan Google Pay Dengan Hanya RM8 Sebulan - Promosi Terhad!

Kepada peminat drama/filem korea pasti sudah tahu akan perkhidmatan streaming VIU yang sentiasa mengemaskini episod baharu.Pihak Viu turut membuat beberapa tawaran pakej mengikut bulanan sehingga tahunan dan seperti biasa lagi panjang tempoh anda langan sudah semestinya lebih menguntungkan.


Macam penulis lebih suka tunggu tajuk drama/filem yang menarik barulah terkial-kial cari promo kod dan sebagainya untuk proses melangan selama sebulan sudah memadai.Jika anda malas nak fikir link kad bank kepada Google Pay sebagainya, Viu turut menerima pembayaran e-Wallet TnG dan beberapa kaedah kupon yang boleh didapati dari 7-Eleven.


Penulis sedar dunia digital memang tidak boleh lari dari isu aplikasi pihak ketiga atau dikenali sebagai mod. Cuma ingin menasihati bahawa aplikasi percuma yang boleh dimuat turun dari pihak ketiga mungkin sahaja mempunyai kod jahat atau mudah difahami Virus tersembunyi.


Tapi jika anda seorang nerd atau pakar ICT mungkin sudah biasa bermain dengan kod jahat dan sudah tahu selok belok, namun kepada pengguna biasa harap sentiasa peka dan berhati-hati dengan sebarang perkongsian di internet.


Share this:

Catat Komen

 
HakCipta © 2010- Sekejung.com | Dimiliki Oleh Dimensi Teknologi Bumi Niaga(1859511-H)