Terkini

Tealive Promo RM2.50 :Touch 'n Go Digital Wallet

Touch 'N Go E-wallet telah mula diperkenalkan secara menyeluruh di lokasi-lokasi yang terpilih terutama kedai minuman Tealive di seluruh Malaysia.Jika kita mengintai di negara China rakyat mereka memang boleh dikatakan sudah sepenuhnya menggunakan pembayaran digital tanpa ragu-ragu. Manakala Malaysia juga tidak ketinggalan akan teknologi sebegitu kerana pada tahun 2018 sahaja sudah banyak syarikat korporat melabur untuk pembangunan sistem dompet digital.


Walaupun dapat saingan dari syarikat teknologi dari China tapi di Malaysia sendiri telah mempunyai saingan tersendiri. Cara pemasaran mereka untuk menarik pengguna juga telah dipelbagaikan salah satu yang trending sekarang pengguna boleh menerima sejumlah pulangan tunai selepas melakukan pembayaran mengguna app mereka.Dapatkan minuman Tealive dengan harga serendah RM2.50 tertakluk terma dan syarat.


Harga promosi RM2.50 hanya sah pada minuman harga RM6.50 sahaja selebihnya pelangan harus tambah dengan duit sendiri dan pastikan baki dompet digital mencukupi kerana mereka tidak boleh terima separuh dari dompet digital dan separuh lagi tunai.


Perkara diatas telah kami buat pengesahan pada beberapa cawangan Tealive yang terpilih dan untuk pengetahuan anda kedai minuman ini bukan sahaja menerima dompet digital dari Touch 'N Go malah ia turut menerima dari pelbagai jenama dompet yang lain.


Cara pembayaran sangatlah mudah dimana anda hanya perlu memuat turun app touch 'n go E-Wallet dari gedung playstore atau apple mengikut telefon pintar anda masing-masing.Tempoh promosi ini adalah sah sehingga hujung tahun 2018 ini jadi mana yang belum silakan daftar dan tambah nilai untuk dapatkan harga istimewa untuk minuman Tealive.


Untuk maklumat terma dan syarat sila layari laman web https://www.tngdigital.com.my/promotions/tealive-promo.html


Share this:

Catat Ulasan

 
HakCipta © 2010- Sekejung.com | Dimiliki Oleh Dimensi Teknologi Bumi Niaga(1859511-H)